Güney Ecza Koop olarak ihtiyaç sahiplerine katkıda bulunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz

Geri Eklenme Tarihi : 27-10-2016

 

Ecz. Umut Özkul Anaokulu’nda maddi imkansızlıklar içerisindeki 4-6 yaş grubu çocukların kişisel bakımına yönelik ihtiyaçların karşılanması amacıyla gerçekleştirilen Sosyal Sorumluluk Projesi’nde Güney Ecza Kooperatifi ve Mersin Eczacı Odası işbirliğiyle hazırlanan 235 koli kişisel bakım ürünleri çocuklarımıza dağıtıldı.

Çocuklarımızın temel kişisel bakım ihtiyaçlarını karşılamak için gerçekleştirilen bu projede ürün çeşitlerimiz arasında bulunan kişisel çocuk bakım ürünleri başta olmak üzere firmalarımızdan aldığımız destekle ihtiyaç sahiplerine ciddi bir katkı sağladık.

Bundan sonraki süreçte de çocuklarımıza bilginin gücünü aşılamak için #kitaplabüyümeliyiz kampanyası başlatıp Ecz. Umut Özkul Anaokulunda kullanılmak üzere sizlerden çocuklarımızın kitap ihtiyaçlarını karşılamak için destek istiyoruz.
Kampanyamızda masal, hikaye kitapları başta olmak üzere çocuklarımızın hayal gücünü ve odaklanma becerilerini arttıran boyama kitaplarıyla da bizlere destek verebilirsiniz.
Kampanyanın tüm koordinasyonu saha yönetmenlerimiz tarafından yürütülecektir. Çocuklarımıza ulaştırılmasını istediğiniz materyalleri saha yönetmenlerimize teslim etmeniz yeterli olacaktır.


Ecz. Umut Özkul Anaokulu Kitap Yardım Desteğinde Siz de Bizimle Olun!..
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SS Güney Eczacıları Üretim Temin ve Dağıtım Kooperatifi

Mesudiyet Mahallesi 112. Cadde No: 39 Akdeniz / MERSİN

0(324) 241 10 00

Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

© gek.org.tr | Güney Ecza Kooperatifi Bilişim Sistemleri | Tüm Hakları Saklıdır

Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin!

Facebook Instagram Linkedin X Youtube